Meksički ručak






Sastojci:
  • 1 pakovanje Meksičke mešavine povrća
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 glavice ljubičastog luka
  • 1 mladi kukuruz
  • 500 g pilećeg belog mesa
  • po ukusu začini
  • 1 dl ulja
  • malo ljute paprike
  • 1 kašičica slatke aleve paprike
  • 2 dl kuvanog paradajza
  • po potrebi voda


Priprema:
Dinstati luk sečen na rebarca sa mlevenim mesom 15-tak minuta na ulju. Dodavati vode po malo. Mesu dodati začine po ukusu (so, biber, suvi biljni začin i aleva parika).
Pakovanje meksičkog miksa i kukuruz sipati i sjediniti sa mesom. Ostaviti da se krčka 20 minuta, pa dodati 2 dl kuvanog paradajza i ljute aleve paprike. Kada je sve gotovo, poslužiti toplo.

Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu