Pizza rolat



Sastojci:
  • 500 g debljih kora (za gibanicu) 
  • 300 g šunke 
  • 300 g kačkavalja 
  • 4 kisele pavlake 
  • origano 
  • 2 veće kese kečapa 
  • 2 jaja

Priprema:
Pleh u kome će se peći obložiti alu-folijom (ničim ne mazati!)
Od ove količine se dobiju 2 debela rolata, koja se poredjaju u pleh jedan do drugog.

Svaki "rolat" pojedinačno, pravi se na sledeći način:
Prvu koru premazati kečapom (jedna kesica), preko nje staviti drugu koru - posuti je sa 150g šunke isećene na kockice i origanom; treću koru premazati 1 celom pavlakom i posuti sa 150g kačkavalja seckanog na kockice; četvrtu koru premazati jajetom (razmazati direktno na koru, brzo da se na razlije).

Uviti u rolat, zaviti krajeve i staviti u tepsiju. To sve ponoviti još jednom. Pre pečenja zaseči parčiće na oba rolata i svaki premazati sa po jednom celom pavlakom. Peći dok ne porumeni. Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu